Πολιτική επιστροφών

Το προϊόν που παραλάβατε μπορεί να επιστραφεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να γίνει αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος (εφόσον είναι διαθέσιμο) ή άλλο προϊόν ή να γίνει επιστροφή χρημάτων,  χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα  επιστροφής. Επικοινωνήστε με την “fashionlab.gr” είτε τηλεφωνικά στο 2310320070 (Δευτέρα ως Παρασκευή 11:00 - 15:00, εκτός αργιών),  είτε με mail στο info@fashionlab.gr, είτε να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής προιόντων που θα βρείτε εδώ για να μπορέσετε να επιστρέψετε το προϊόν. 

Η διεύθυνση επιστροφής είναι:

fashionlab.gr

Κανελλοπούλου 19

54249 Κηφισιά Θεσσαλονίκη


Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το δέμα , χρειάζεται 7 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστεί η παραγγελία σας που επιστρέφει σε μας. 
Αφού παραλάβουμε το προϊόν εκτιμούμε την κατάστασή του και κρίνουμε αν μπορεί να υπάρξει επιστροφή χρημάτων. 
Αφού ελέγξουμε το αίτημα επιστροφής θα σας στείλουμε ένα E-mail επιβεβαίωσης.


Προκειμένου να σας επιστρέψουμε τα χρήματα για τα επιστραφέντα προϊόντα, θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση. Αυτό προϋποθέτει και την πρωτότυπη συσκευασία καθώς και τις ετικέτες και ταμπέλες να βρίσκονται ακόμη επάνω στο προϊόν. Θα παρακαλούσαμε τα προϊόντα να είναι μέσα σε ξεχωριστή συσκευασία για την προστασία τους κατά την μεταφορά προς εμάς.


Σημείωση: Το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής χρημάτων δεν ισχύει για τα εξής προϊόντα: μαγιό, εσώρουχα, κοσμήματα και ρολόγια.
Σε περίπτωση αγοράς με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή Paypal πιστώνουμε την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα σας ή τον λογαριασμό Paypal με την αξία των προϊόντων και των δαπανών παράδοσης αμέσως μόλις παραληφθούν και εγκριθούν. 


Σε περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με  αντικαταβολή η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται  μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Συνεπώς θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε μέσω email για τον αριθμό λογαριασμού σας (IBAN), την τράπεζα που διατηρείτε τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναφέρεται στο βιβλιάριο. Για λόγους ασφαλείας ο δικαιούχος του αριθμού λογαριασμού πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς για το προϊόν που μας έχετε επιστρέψει.