Η εταιρεία μας

 Είμαστε μια ομάδα φίλων από τη Θεσσαλονίκη, που ένωσαν την κοινή τους επιθυμία για κάτι νέο, φρέσκο και δημιουργικό. Έχοντας εμπειρία χρόνων στον χώρο της ένδυσης στο εξωτερικό και δικτύωση με επιλεγμένους προμηθευτές, αναζητούμε διαρκώς ποιοτικά προϊόντα ώστε να μπορείς να επιλέξεις από τα καλύτερα brand της αγοράς.

 

Επιθυμία μας είναι να εξυπηρετείσαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, και να βρίσκεις αυτό που αναζητάς στην καλύτερη δυνατή τιμή. Αν έχεις κάποια ιδέα για το πώς μπορούμε να το βελτιώσουμε αυτό, ευχαρίστως να την ακούσουμε. Μπορείς να μας στείλεις email στο info@fashionlab.gr για να μας πεις την ιδέα σου.

 

Όταν κατά διαστήματα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ σε ακόμα καλύτερες τιμές, το κάνουμε με χαρά. Τα μέλη του Club ενημερώνονται για τις ολιγοήμερες προσφορές με email, προσωπικά και κατά προτεραιότητα.

 

Γίνεσαι μέλος του Club καταχωρώντας απλά τη διεύθυνση email σου, κι έχεις έτσι πρόσβαση σε αποκλειστική ενημέρωση για τις προσφορές μας, καθώς και σε επιπλέον προνόμια. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο, θα σε ειδοποιούμε εμείς για όλες τις ευκαιρίες που σε ενδιαφέρουν.

  

Η Fashion Lab είναι μια εταιρεία με έδρα  Κανελλοπούλου 19, Θεσσαλονίκη με Α.Φ.Μ. 061896121. 

 

Η fashionlab.gr διατηρεί ολοκληρωτικά το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της διαδικτυακής σελίδας όπως και ότι την αφορά.